Wenkbrauwen

Vollere wenkbrauwen met powdereffect. 

Techniek :

Bij de permanente make-up techniek ombré powderbrows pigmenteren we op een zachte manier tussen jouw wenkbrauwhaartjes om een poedereffect te bereiken.
Hetzelfde resultaat alsof je met wenkbrauwpoeder over je wenkbrauwen gaat om ze meer op te vullen.
Zo krijg je vollere wenkbrauwen.

Belangrijke info!
Je wenkbrauwen zullen de eerste 2 weken een donkerdere kleur hebben. Pas daarna zal je de werkelijke kleur van je powder brows zien. Let op dat je in geen geval aan de korstjes krabt.

Nazorg:

Eerste 3 dagen:

  • 2 x per dag met een wattenstaafje ROSA After Care Balm aanbrengen
  • Niet krabben, wrijven of met je vingers aankomen

Eerste week:

  • Geen jacuzzi, zwembad of sauna
  • Breng regelmatig ROSA After Care Balm aan

Prijs?

Voor deze behandeling powder brows betaal je € 360. In de prijs is een garantie van 3 maanden inbegrepen. Indien nodig, kom na 6 weken of voor 3 maanden na je behandeling langs voor je gratis correctie. Dan werken we bij om tot een 100% perfect resultaat te komen.
Wil je je wenkbrauw mooi onderhouden? Dan raden we je een jaarlijkse behandeling aan. Je betaalt dan slechts 50% van de prijs.

Microblading

Microblading is een nieuwe techniek in permanente make up: de ‘handmade wenkbrauwen’. De ultrafijne, steriele naaldjes zijn geplaatst op een handtool, een manuele pen. De pen die je handmatig bedient, dus zonder apparaat. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes, getekend in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn. ‘Micro’ staat voor fijn en een ‘blade’ is een mesje.

Met microblading breng je pigment onder de huid met een soort van glijdende, vegende beweging (sweeping stroking motion). De beweging voelt aan als een vedertechniek.
Na het toepassen van Microblading zijn de wenkbrauwen prachtig, met zeer fijne, getatoeëerde  haartjes, dunner dan 1 mm.
Een aangepaste stijl in Microblading voor elke vrouw, man, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd, of type huid is mogelijk. Fijne haartjes-patronen voor alopecia patiënten , resulteren in mooie wenkbrauwen.

Ogen halve lijntjes en wenkbrauwen

Wenkbrauwen, ogen en lippen