Laser ontharing

Reeds 24 jaar met succes in ons salon toegepast!!

Iedereen die haren heeft op plaatsen waar men dat liever niet wilt kent het probleem van altijd maar scheren, harsen of epileren. Het kost veel tijd en geld. Voor overbeharing in het gezicht bestaat al 40 jaar de methode van elektrisch ontharen, uitgevoerd door de schoonheidsspecialiste. Effectief, maar zeker voor gebieden waar wat meer haar zit een zeer tijdrovend en kostbaar karwei.

Bij overbeharing op het lichaam beginnen we meestal niet eens aan elektrisch ontharen.

Inmiddels is de wetenschap zover dat er een nieuwe, zeer goed uitgeteste methode op de markt is. Als u verder leest kunt u dan ook kennis maken met de nieuwste vorm voor permanente vermindering van ongewenste haargroei.

De revolutionaire Diode Laser.

Zo werkt het

De gekoelde kop van het laserapparaat (dit is een blokje van 1 cm² ) wordt geplaatst op het te behandelen gebied. De puls van de laser, welke maar een fractie van een seconde zijn energie vrijgeeft, richt zich op het pigment onder aan het haar, door de vrijgekomen warmte vernietigt hij het haarzakje waar de haar uitgroeit. Door het maar zo kort afgeven van de warmte en het gebruik van de gekoelde kop zal de huid in de omgeving van het haar goed beschermd zijn.

Wat mag u verwachten

De behandeling gaat snel, varieert van een paar minuten tot een uur of meer, afhankelijk van het te behandelen gebied. Omdat de laser zich richt op het pigment onderaan het haar en alleen haren die in de groeifase zijn dit pigment hebben, zullen er meer behandelingen noodzakelijk zijn (5 tot 8). De tweede behandeling kan pas plaatsvinden als de volgende serie haren deze groeifase heeft bereikt.

De meeste klanten kunnen de behandeling zeer goed verdragen. Na de behandeling ziet de huid wat rood, zoals bij zonnebrand en kan wat zwelling vertonen. Dit is echter volledig afhankelijk van het huidtype. Deze reacties verdwijnen gewoonlijk snel, u kunt direct uw normale bezigheden hervatten. Wel dient u er rekening mee te houden dat er om het warme gevoel zo snel mogelijk weg te nemen een kalmerende zalf opgebracht wordt, dus ga niet direct door naar een feestje.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Voor vrouwen en mannen die hun overbeharing als storend ervaren. Gezicht, benen, borst, rug, oksels, bikinilijn, uitdunnen van de baard, in principe is alles mogelijk. Belangrijk is dat de huid niet te donker of door de zon gebruind is, de haren mogen niet te dun (lichtdons) of te wit zijn. De energie die vrijkomt zoekt namelijk de gepigmenteerde kop onder aan de haar. Bij lichtdons is deze niet aanwezig en bij een gepigmenteerde of een door de zon gekleurde huid neemt de huid teveel energie op.

Onder toezicht van een gespecialiseerde arts.

Gegarandeerd betere resultaten dan met de flitslamp of IPL!

Gratis en vrijblijvend inlichtingen en prijsofferte in het instituut