Permanente Make-up

Nieuw!

Zeer goede verdovende crème word een half uurtje op voorhand aangebracht zodat de pijn zeer draaglijk is.


Fanny heeft met deze behandeling reeds 30 jaar ervaring !!

Men kan de vervelende klus ’s morgens voorgoed vergeten. Op vakantie, in het zwembad en elders ziet men er altijd licht gemaquilleerd uit. Het is de techniek waarbij met behulp van een fijn naaldje, natuurlijke kleurpigmenten in de huid worden gebracht. Men beperkt zich tot de bovenste laag van de huid. Bij tatoeëren gaat men dieper en wordt er een ander soort inkt gebruikt. Punt voor punt wordt een lijn gevormd die door het natuurlijke celvernieuwingsproces na twee tot vijf jaar gewoon afslijt.

Deze methode is vooral geschikt voor een lijntje onder de ogen en de eyeliner boven de ogen, alsook oogschaduw. Dankzij een nauwkeurige zetting krijgt men een prachtig resultaat of wanneer men bijna geen wenkbrauwen meer heeft of de haartjes ongelijk verdeeld zijn, hertekent men opnieuw een natuurlijk gevormde wenkbrauw. Ook wanneer de lippen een mooie contour nodig hebben of zelfs een volledige inkleuring is dit de ideale oplossing. Bij de volledige inkleuring van de lippen wordt lippenstift overbodig, wel kan deze hier nog perfect over gebruikt worden.

Het resultaat is verbluffend. De kleuren zijn getest op allergieën. De techniek is niet nieuw. In de Aziatische landen is hij reeds jaren heel gewoon.
Fanny volgde een private opleiding en werkt met een gesofistikeerd apparaat waarbij de prikdiepte, de snelheid van het prikken en de pigmenttoevoer nauwkeurig werden afgesteld. Deze behandeling wordt steeds door Fanny zelf uitgevoerd.

Ook corrigeren wij foutief gezette permanente make-up door andere collega’s gezet.