Dermopigmentatie

Permanente make up voor brandwonden patiënten.

Afhankelijk van de ernst van de brandwonde kan een behandeling in permanente make up een deel van de brandwonde of de hele brandwonde camoufleren of opnieuw pigmenteren.
De brandwonde kan gedeeltelijk of volledig gepigmenteerd of getatoeëerd worden. Met permanente make up wordt de brandwonde zo goed mogelijk gecamoufleerd.
Zo kunnen wenkbrauwen hertekend worden. Een mond kan volledig ingekleurd.

Bij een brandwonde van de derde graad zijn alle huidlagen verkoold. De huid ziet eruit als karton, en is wit of donker gekleurd. Omdat ook de zenuwen die doorheen de huid lopen verbrand zijn, voelt het slachtoffer vaak helemaal geen pijn. Een brandwonde van de derde graad geneest niet meer. Een huidtransplantatie is nodig, ook om ernstige littekens en misvormingen tegen te gaan.

Een brandwonde van de tweede graad: niet alleen de opperhuid, maar ook de bovenste laag van de huid zelf aangetast. Op de verbrande plek vormen zich blaren, de huid is rood-wit gevlekt en doet pijn. De genezing duurt enkele weken, en vaak blijft achteraf nog een litteken zichtbaar. Al naargelang de omvang, kan een brandwonde van de tweede graad als matig ernstig of ernstig worden beschouwd.

Permanente make-up voor en na

Lippen, wenkbrauwen en eyeliner en gemaquilleerd.

Permanente make-up voor & na wenkbrauwen

Voor meer info:

Contacteer ons op het nummer: 0032 3 7705818 en vraag naar de zaakvoerster Fanny voor een discrete en degelijke informatie van uw mogelijke behandeling.

Littekencorrectie

Een techniek om littekens en tepelhof terug in te kleuren.

Litteken camouflage

Littekens van ongelukken, operaties, brandwonden of zelfs depigmentatie van de huid zoals vitiligo hebben altijd een andere huidstructuur. We kunnen in deze gevallen de opvallende plaatsen camoufleren door een pigmentatiebehandeling uit te voeren in de juiste huidskleur. Dit zijn moeilijke procedures die veel geduld vergen. Niet alle littekens zijn met behulp van een behandeling te corrigeren maar cliënten die wel geholpen kunnen worden d.m.v. pigmentatie zijn vaak zeer verheugd en krijgen meer zelfvertrouwen.
Tepelhof pigmentatie & reconstructie

Jaarlijks krijgen in Benelux meer dan 65.000 mensen te horen dat zij kanker hebben. Momenteel zijn er ongeveer 400.000 patiënten die leven met kanker. Bij een groot aantal vrouwen heeft een mastectomie plaats gevonden waarbij een gedeelte van de borst is verwijderd. Naast deze personen is er een grote groep vrouwen die om cosmetische redenen een borst correctie hebben laten uitvoeren. Plastisch chirurgen zijn echter soms niet in staat een nieuw tepelhof te creëren. Met permanente make-up heeft u wél die mogelijkheid. Wij kunnen het veranderde uiterlijk van uw borsten zeer natuurgetrouw herstellen dankzij een tepelhofreconstructie.

Wij hanteren de nieuwste technieken, apparatuur en pigmenten om een geheel nieuwe tepelhof te creëren, de kleur van een tepelhof te intensiveren en zelfs een 3 dimensionale tepel en tepelhof te pigmenteren op uw borsten. Alhoewel tepelhof pigmentatie veelvuldig voorkomt in landen zoals Amerika en Canada, stond tepelhofreconstructie in Europa tot voor kort nog in de kinderschoenen.

Na 20 jaar ervaring met Permanente make up en Beauty Tattoo, bieden wij ook deze primeur techniek aan.

Deze technieken worden enkel door Fanny uitgevoerd.

Enkele voorbeelden van Dermopigmentatie voor en na

Littekencorrectie voor en na