Recensie Geert Oostvogels

Juli 2021 , 113 kg !

Vraag me niet over het waarom het zover is kunnen komen maar over het hoe bestaat geen twijfel ;
Bourgondisch leven , geen beweging , onregelmatige tijdstippen om te eten ,snoepen dag en nacht … ongezond en veel met dan het gekende resultaat .

Door allerlei ongemakken groeit dan ook het besef dat ik er iets aan moet doen !

Een diëtist(e), die me kan begeleiden, lijkt mij een aangewezen oplossing.

Zo kwam ik toevallig bij Fanny uit. Niet direct met het idee dat zij mij kon helpen maar zij zou wel iemand kennen .Toch was ik verbaasd dat ze me zei : “ Als je wilt vermageren moet je bij mij zijn “.

Omdat ik Fanny ken en ook omdat ze zo overtuigd klonk heb ik haar advies opgevolgd en ben ik gaan luisteren naar wat ze mij te bieden had .

Haar deskundige uitleg over het proteïnedieet heeft mij ertoe aangezet om de stap te wagen en op 21 juli 2021 ben ik van start gegaan .

Gestart met 113 kg en het resultaat op 29 september, dus na 2 maanden, ja 2 maanden is 86 kg !

27 kg minder ! Hoe ik mij voel ? Fantastisch en fier.

De ingrediënten voor dit resultaat zijn : de producten , de wilskracht om naar een resultaat te komen maar vooral de deskundige begeleiding van Fanny . Zij heeft mij in die 2maanden met raad en daad bijgestaan .
Over het hoe , welke producten ,de manier van aanpak met je bij Fanny zijn . Zij gaat u met een persoonlijke aanpak naar een mooi resultaat leiden .

En ja , kostprijs … uitgerekend komt het ongeveer op 12 € per dag.

Deze recensie is een realistische weergave van wat ik gedurende 2 maanden meegemaakt heb en tot welk fantastisch resultaat dit geleid heeft , mede dankzij Fanny en haar team .

Dank U Fanny !